But I don't break that easily.




Listening to: Maria Mena - Secrets

M-am trezit intr-o seara privind amintiri de mult sterse, amintiri care m-au facut sa rememorez niste timpuri simple, in care nu contam decat eu, nu contai decat tu. S-a asternut o zapada cruda peste acele vremuri si-am crescut, realizand deodata ca nimic nu mai poate fi atat de simplu.
Mi-e dor de timpurile in care simteam ca explodez de la atatea sentimente, cand trupul mi-era un amalgam de emotii si mintea-mi prea tanara nu ma lasa sa gandesc. Insa acum sunt plina de un gol nestapanit, nu mai simt nimic, nu mai cunosc emotia unui zambet, nu mai stiu cum e sa tresar la o atingere. Mi se pare totul atat de sec, de involuntar, de complicat, incat as da orice sa ma intorc la anii mei simpli, cand aveam liniste din atatea parti...
Acum nu fac decat sa traiesc o rutina, stiu prea bine ce se va intampla maine si poimaine si ziua de dupa...

PS: Azi-noapte am visat ca mi-a murit fratele. Se pare ca inseamna teama de abandon, sentimente de frustrare, frica de singuratate sau de marginalizare, lipsa de ocrotire.


Sabb.

3 comentarii:

Aliuna spunea...

nu o sa fii abandonata, singura, marginalizata niciodata, asta sa fie clar. nu esti o persoana care ar putea fi asa...
mi-ai adus aminte de melodia atat de geniala:X
iti inteleg sentimentul de gol pe care il ai... il traiesc de peste 3 ani. insa.. cu timpul de obisnuiesti si speri din ce in ce mai mult ca o sa fie cineva care o sa il umple. eu inca astept acea persoana:D si stiu ca o sa vina..

Sabb. spunea...

Scumpa mea, iti multumesc ca ai trecut cu o vorba buna si pe aici. Si... singuratatea nu costa in cate persoane ai langa tine, ci in cum te simti pe dinauntru.
Mi-e dor de tine si sper sa te vad cat mai curand...

Anonim spunea...

Nico, stii ca tu mereu ai simtit asta si ca, pana la urma, tot s-a perindat cineva pe langa singuratatea ta. O sa se schimbe ceva la un moment dat, dar nu trebuie sa consideri schimbarea ca pe o simpla iluzie, trecatoare, caci o sa-i gasesti un rost pana la urma. O sa-ti fie dor sa fii singura, crede-ma.

Trimiteți un comentariu