Dreams are bleeding from all the lies coming true.
Listening to: JMSN - Runaway
Ne asezam la o masa in fata Starbucks-ului si imi aprind o tigara. Imi bate vantul prin haine si pe piele si ma simt bine aici, privind bulevardul si urmarind oamenii care-mi trec prin fata. Nu stiu ce sa spun, timpul a trecut prea repede pentru amandoi si invalmaseala e prea densa. Fumez, beau din cafeaua asta cu nume ciudat si il ascult vorbind.
 Imi poveseste de liceu, de parinti, imi spune ca a fost acceptat la toate universitatile din Anglia la care a aplicat, dar ca intr-o seara a dat reject la toate si s-a culcat. Vrea sa plece in alta parte si-mi spune ca o sa ma ia la el in vizita, ca apoi sa fac masterul in aceeasi tara. Imi spune ca in vara o sa colinde Viena, ca invitatia pentru mine inca e deschisa si ca as face bine sa vin. Radem amandoi cand ne amintim cum ne-am cunoscut, cum ii spunea colegei lui ca-s o ciudata si-o nebuna si cum mie mi-a placut ce credea despre mine. Apoi facem haz de proful de mate, care intreba elevii daca nu cumva li se umple inima de bucurie cand rezolva un exercitiu.
Tigarile parca se fumeaza singure, vantul bate tot mai tare si se lasa o racoare puternica. Am pe mine doar un maieu si un sacou, dar nu m-as duce inauntru si nici nu as pleca acasa. Mama crede ca sunt la facultate.
El ma intreaba ce mai fac, iar eu ii spun ca nu stiu. Imi gasesc cu greu cuvintele, incerc sa transpun in vorbe tot ce ma roade, dar nu reusesc asa cum as fi vrut. Tot ce spun pare fara sentiment, ca si cum as lua totul ca atare. Dar eu nu fac asta si ii spun ca nu ma mai intereseaza nimic, ca nu ma descurc cu facultatea, ca nu mai simt de niciun fel, ca nu imi mai pasa. Ii mai spun ca nu ma mai iubesc, dar ca tot sunt egoista, ca nu ma mai multumeste ceea ce am, ca nu am deloc liniste, ca as vrea sa dorm si sa stau tot timpul, ca as vrea sa scap, ca nu stiu cum sa ies din starea asta care nu imi aduce niciun bine.
El imi spune ca asa am fost mereu, dar ca abia acum mi-am dat seama.

Sabb.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu